Zavolejte nám

739 002 750

Napište nám

info@federdrom.cz

  • English
Lídři se učili sebehodnotě a sebeprezentaci

Lídři se učili sebehodnotě a sebeprezentaci

Poslední říjnovou sobotu 29.10.2022 se lídři ze čtyř zapojených lokalit, Ostrava-Přívoz, Ostrava-Kunčičky, Přerov a Třinec, vzdělávali na téma Sebehodnota a sebeprezentace. Workshop se konal v Ostravě-Kunčičkách pod vedením lektorky Mgr. Ivany Vonšíkové, Ph.D. a komunitní pracovnice Bc. Růženy Dunkové.

Lídři se dozvěděli význam pojmu sebehodnota a sebeprezentace, mapovali své silné stránky a zdroje. Na začátku workshopu lídři zaměňovali pojmy sebehodnota a sebeprezentace s komunikačními dovednostmi, ale po absolvování workshopu již měli ve všem jasno. Workshop proběhl hravou formou, kdy lídři se do workshopu zapojili množstvím týmových, ale i individuálních aktivit. Na workshopu lektorka, ale i někteří lídři sdíleli své osobní příběhy, které nebyly vždy jednoduché. Lídři diskutovali také vážná témata např. téma drog a drogové závislosti a mnoho dalšího. Účastníci se zapojovali po celou dobu workshopu a nebáli se sdílet své zkušenosti, nápady a myšlenky. Atmosféra po celou dobu workshopu byla neformální a přátelská.

Součástí workshopu bylo také občerstvení, které připravili lídři z Komunitní skupiny – Společná cesta. Občerstvení všem velice chutnalo. Lídři i lektorky byli s proběhlým workshopem velice spokojeni a těší se na další workshop, který proběhne 26. 11. 2022 v Třinci na téma Komunikační dovednosti.